Catalog produse
Informatii
Marci produse
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parolaPentru comenzi directe sau alte informatii - ne puteti contacta si pe whatsupp tel. 0726 395 621. Va multumim!

Dragi colaboratori, 
Pentru produsele dedicate Sf. Pasti, va rugam trimiteti comanda din timp, cu indicarea perioadei in care doriti sa primiti coletele. Va multumim pentru intelegere!

Despre noi

 

Pasiunea pentru apicultură am descoperit-o si redescoperit-o (spun redescoperit-o pentru ca unul din membrii familiei noastre a copilărit înconjurat de albine) mai mult din nevoia de avea produse apicole naturale de care să poată beneficia mai ales cel mai mic membru al familiei, care avea la momentul respectiv ceva probleme de sănătate. Apoi, am vrut să împărțim și cu cei dragi sau apropiați acest dar al lui Dumnezeu și al naturii, beneficiile unor produse 100% naturale.


Ne-a șocat la începuturi organizarea exemplară a acestei vietăți absolut minunate trimise de Dumnezeu să facă bine omului. Am găsit la albine valori pe care, astăzi, din ce în ce mai rar le regăsim la oameni:

- organizare impecabilă și respect pentru atribuțiile fiecărui membru al familiei de zburătoare;

- curățenia desăvârșită din interior;

- grija nemărginită pentru puiuți, pentru care trudesc din zor și până in seară;

- meticulozitate și răbdare în construirea matematică a celulelor fagurilor.

- organizarea exemplară a etapelor de lucru de la pătrunderea în  stup și până la căpacirea celulelor fagurilor cu miere ..

 

De ce produse apicole Sănătate din stupină?

- In primul rând pentru că acestea sunt realizate IN CONDITII BIO, adica provin din zonă de munte nepoluată, care nu cunoaste administrare de insecticide, pesticide, poluare, stres  etc.. nectarul fiind astfel  cules din flora sălbatică, pură. 

- Albinele noastre nu sunt hrănite cu zahăr sau siropuri artificiale, nu administram medicamente sau alte substanțe.

- Echipamentele care ne ajuta la extragerea mierii  și a celorlalte produse  apicole sunt realizate din inox.

- Produsele pe care le oferim cumpărătorilor nostri sunt ambalate întotdeauna în borcane din sticlă sau sticla colorata.


Singurul aspect care ne-a impiedicat sa obtinem si certificare BIO este faptul ca aceasta comporta niste costuri destul de mari  -  care vor trebui sa se regaseasca ulterior in pretul produselor. Asadar, preferam sa vindem produse realizate in conditii BIO, dar la preturi accesibile pentru consumatori.


Stupina noastra este stationara, situata in loc. Livezile, jud. Vrancea iar albinutele noastre nu sunt supuse stresului cauzat de culesurile intensive din pastoral. 


Va oferim ceea ce noi consumam!

 

Din respect pentru albine si pentru oameni punem la dispozitia dvs. produse de cea mai buna calitate, produse direct din natura!


Cu drag,

Fam. Cherciu 

spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici

Nr. inreg. ANSPDCP: 0011855/10.05.2016


Website detinut de Cherciu I. Madgalina P.F.A, CIF: 27642339, Reg.Com: F39/1138/2010

sanatatedinstupina.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.