Catalog produse
Informatii
Marci produse
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Produsele noastre sunt 100% naturale, din stupina proprie si nu contin "Miere provenienta UE si extra UE", asa cum se intampla in cazul produselor din supermarket!


Cu parere de rau va informam ca incepand cu data de 08.04.2021 nu mai putem angaja comenzi pentru produse dedicate Sf. Sarbatorilor Pascale. Comenzile primite in perioada 9-30 aprilie se vor onora incepand cu 10 mai 2021.

Va multumim pentru intelegere!


In aceasta perioada este posibil ca termenul de procesare a comenzilor sa fie mai mare cu cca 3-4 zile . Pentru urgente va rugam sa ne contactati. Recunoscatori pentru intelegere!


Stiați că?…


…doar mierea naturala cristalizeaza, mierea falsificata obtinuta din zahar si indulcitori nu cristalizeaza niciodata; prin aceasta caracteristica, cristalizarea, se poate diferentia o miere naturala de cea falsificata.


…exista plante care nu pot sa rodeasca in absenta polenizarii produse de albine.


…mierea era atat de apreciata in Roma antica, incat era folosita ca moneda de schimb, in locul aurului; obicei pastrat in unele tari pana spre sfarsitul Evului Mediu.


…o albina este de 20 de ori mai puternica decat un cal, intrucat ea poate deplasa pe un teren plan o greutate de 20 de ori mai mare decat greutatea corpului ei, pe cand un cal tracteaza abia un corp egal cu greutatea sa proprie.


...din cele mai vechi timpuri, pentru mai multe natiuni, albina reprezinta simbolul harniciei si fidelitatii? Pe monezile multor tari (de exemplu: Italia, Norvegia, Republica Malita etc) chiar si astazi se regaseste chipul albinei.


...durata de viata a reginei este de 50-60 de ori mai mare decat a albinei lucratoare?


...pentru a obtine un kilogram de miere, albinele colecteaza nectarul din aproximativ 2 milioane de flori de salcam?


...o albina poate sa viziteze 24 de flori in doar un minut?


…pentru a culege 1 kg de miere, o albina ar trebui sa cerceteze 2-5 milioane de flori si sa parcurga o distanta egala cu ocolul pamantului.


…mierea aplicata pe o rana opreste sangerarea.


…mierea contine 50 de substante hranitoare.


…mierea contine vitaminele B1, B2, B6, E, K, C, provitamina A – carotenul, acid folic, numeroase microelemente: aluminiu, fier, iod, beriliu, bor, potasiu, calciu, nichel, mangan, litiu, zinc, fosfor etc.


…daca mierea este expusa la lumina solara directa se distrug anumite enzime pe care le contine.


…mierea absoarbe foarte usor mirosurile din jur si de aceea trebuie pastrata in recipiente inchise etans, de preferabil din sticla.

 

 

 

spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici

Nr. inreg. ANSPDCP: 0011855/10.05.2016

Website detinut de Cherciu I. Madgalina P.F.A, CIF: 27642339, Reg.Com: F39/1138/2010

sanatatedinstupina.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.