Catalog produse
Informatii
Marci produse
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Produsele noastre sunt 100% naturale, din stupina proprie si nu contin "Miere provenienta UE si extra UE", asa cum se intampla in cazul produselor din supermarket!


PENTRU COMENZILE DE LUMANARI DIN CEARA PENTRU EVENIMENTE VA RUGAM CONSULTATI RUBRICA Informatii lumanari (pe prima pagina stanga jos)
Stimati colaboratori, 


Pentru comenzile de lumanari din ceara naturala de albine, va rugam sa tineti cont de urmatoarele aspecte:

- Ceara pe care noi o folosim pentru lumanarile de evenimente provine din stupina proprie, este atent selectionata si nu contine conservanti sau alte substante adaugate. De aceea, pentru ca lumanarile sa arate foarte proaspete rugam transmiterea comenzii mai din vreme, insa livrarea recomansdam sa fie facuta cu cca 7-10 zile inainte de eveniment.


- Accesorizarea (banda si panglica) poate sa difere de fotografia de pe site, astfel incat daca va doriti o anumita varianta, va rugam sa precizati acest lucru in comanda la rubrica Mentiuni.

- Pentru florariile, atelierele sau centrele de evenimente care comanda frecvent avem politici speciale de fidelizare. 


spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici

Nr. inreg. ANSPDCP: 0011855/10.05.2016

Website detinut de Cherciu I. Madgalina P.F.A, CIF: 27642339, Reg.Com: F39/1138/2010

sanatatedinstupina.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.