Comanda instant - Miere poliflora 960 gr - cremoasa
Miere poliflora 960 gr - cremoasa
De ce miere Sănătate din stupină?
- In primul rând pentru că
provine din zonă de munte nepoluată, care nu cunoaste administrare de
insecticide, pesticide, poluare, stres etc.. nectarul fiind astfel cules din flora sălbatică, pură.
- Albinele noastre nu sunt
hrănite cu zahăr sau siropuri artificiale.
- Echipamentele care ne
ajuta la extragerea mierii și a
celorlalte produse apicole sunt
realizate din inox.
- produsele pe care le
oferim cumpărătorilor nostri sunt ambalate întotdeauna în borcane din sticlă,
sterilizate în prealabil.
Așadar, rodul muncii
micilor culegătoare se regăsește nemodificat în borcanul cu "aur galben” pe care il oferim celor care
vor sa beneficieze de sănătate din natură.
Mierea polifloră este cu siguranţă cea mai complexă
dintre sortimente, deoarece conține o combinație din mai multe tipuri de flori,
iar tratamentul cu astfel de miere acoperă o gamă largă de afecțiuni.
Are un
continut bogat de vitamine (B1, B2, B3, B5, B6, vitamina C, vitamina
K etc.) si minerale (Ca, Mg, Fe etc.), aminoacizi esentiali.
Mierea polifloră îmbunătațește digestia și
sistemul imunitar, stimulează pofta de mâncare și regenerarea ficatului.
Se recomandă in special copiilor și varstnicilor.
Copiilor între 1 şi 3 ani li se pot
da 2-4 linguriţe de miere pe zi, iar celor între 3 şi 6 ani li se dau 4-6
linguriţe de miere pe zi. După şase ani le putem da până la 8 linguriţe de
miere, adolescenţilor până la 15 linguriţe (aprox. 70g), iar adulţii pot lua 20
de linguriţe de miere pe zi (echivalentul a 100 g).
Poate fi consumată simplă sau
în amestec cu alte alimente: fructe rase, cereale, sucuri de fructe, lapte.
Mierea este produsă 100% în stupină proprie,se
extrage NUMAI la maturarea completă (din
faguri căpăciți cel puțin 2/3) nu
conține adaosuri, zahăr sau medicamente, pesticide, insecticide, etc etc. Produsele noastre NU contin miere din UE în amestec cu miere extra-UE.
NOTE:
Nu
încălziţi mierea NICIODATA!
Mierea
se va păstra în recipiente bine închise, recomandat în borcane din sticlă
cu capac, ferite de razele soarelui, la o temperatură cuprinsă între 10-20°C.
Cristalizarea
(zaharisirea) mierii de albine este un proces natural, care atestă
autenticitatea produsului.
A nu
se administra copiilor sub 1 an, persoanelor alergice la polen (pentru că
mierea conține polen) și persoanelor care suferă de diabet în formă
avansată.
Mierea cristalizata pastreaza calitatile mierii naturale, singura diferenta este forma sub care se prezinta (cremoasa, in acest caz).